Υλικά:
- 1 κουτί των 410 γρ. γάλα εβαπορέ
- 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Γάλακτος (170 γρ.)
- 200 γρ. αλεύρι
- 3 μεγάλα αυγά
- 40 γρ. βούτυρο
- 20 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κ.γ. λάδι
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνετε ένα τηγάνι. Σε ένα μπολ λιώστε το βούτυρο
στα μικροκύματα για 1 λεπτό στα 700 watt.
- Με τη βοήθεια ενός αποφλοιωτή ή ενός τρίφτη τρίψτε την
κουβερτούρα.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν, τη
ζάχαρη, την κουβερτούρα και μία πρέζα αλάτι. Προσθέστε τα αυγά, το βούτυρο
και ανακατέψτε με το σύρμα.
- Ρίξτε το γάλα εβαπορέ σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς.
- Ρίξτε 2 κ.σ. από το μίγμα στο τηγάνι και ψήστε για 2
λεπτά την κρέπα σας από κάθε πλευρά.
Πηγή:www.glikessintages.gr