Σελίδες

Αναγνώστες

Ετικέτες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Νέα γαλακτοκομικά προϊόντα: Η Chobani ξεκινάει αλμυρά ελληνικά dip γιαουρτιού και αλυσίδα ροφημάτων γιαουρτιού

Αυτή η κίνηση βάζει τη Chobani σε νέες περιοχές των σουπερμάρκετ για πρώτη φορά, με στόχο να βοηθήσει στην περισσότερη κατανάλωση γιαουρτιού κατά την διάρκεια της ημέρας.Η Chobani, Norwich, N.Y., ανοίγεται και πλέον πέρα από τη παραγωγή των γιαουρτιών θα παράγει για πρώτη φορά dip μεζέδων, μια σειρά αλμυρών ελληνικών γιαουρτιών. Τα dip θα βρίσκονται σε καταστήματα τον Ιούνιο και θα πουλιούνται σε 4 είδη:

  • Ψητή κόκκινη πιπεριά (μια γλυκιά και ελαφρώς καυτή μίξη ψητών πιπεριών)
  • Μίξη τριών πιπεριών (συνδυασμός πράσινων πιπεριών, chili και jalapenο πιπεριών με ντομάτες και βότανα)
  • Chili Lime (ένα πυκνός συνδυασμός, δυνατής γεύσης lime και ελαφρώς πικάντικη νότα, με πινελιές από ranch-style βότανα)
  • Καπνιστό κρεμμύδι με παρμεζάνα (ένα καπνιστό μείγμα που συνδυάζει κρεμμύδια με πλούσια γεύση τυριού)
Τα dips μπορούν να φτιαχτούν χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά και όχι γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Η δημιουργία των dips είναι εμπνευσμένη από τον γεννημένο στην Τουρκία, Hamdi Ulukaya, εφευρέτη της Chobani, της CEO και των επιμελημένων δημιουργιών της Chobani SoHo Cafe, μία σπάνια "Μεσογειακή" καφετερία στην Νέα Υόρκη. Αυτό το νέο προϊόν είναι ένα δημιούργημα της παράδοσης του Μεσογειακού μεζέ, μια Τούρκικη έννοια για ένα γευστικό σνακ, με συνταγές που συνδυάζουν καθημερινές γεύσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους, προσφέροντας μια καθημερινή επιλογή σνακ, σύμφωνα με την εταιρεία.
Τα dips περιέχουν πραγματικά λαχανικά, βότανα και μπαχαρικά σε συνδυασμό με ελληνικό γιαούρτι.Ένα μικρό κουταλάκι περιέχει 25 θερμίδες, 1 γραμμάριο λίπους, 1 γραμμάριο ζάχαρης και 3 γραμμάρια πρωτεϊνης.Τα dips θα πωλούνται σε συσκευασίες των 10 για την τιμή των 3.99 δολαρίων.Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο και μπορεί να βρεθεί σε delicatesen και στα μανάβικα. Οι έμποροι λιανικής θα συμπεριλαμβάνουν Wel mart και Kroger.
Η εταιρεία έχει επίσης συνδεθεί με τη νέα τάση ροφημάτων γιαουρτιού που επιταχύνεται στα γαλακτοκομικά καταστήματα και συμπληρώνει την ανάγκη για φορητή πρωτεϊνη με τη νέα Drink Chobani. Το ρόφημα ελληνικού γιαουρτιού θα φτάσει στα καταστήματα (συμπεριλαμβανομένου της Walmart)τον Ιούλιο και θα είναι διαθέσιμο σε 4 είδη:
  • Φράουλα Μπανάνα
  • Μήλο Αγγούρι Σπανάκι
  • Μάνγκο
  • μείγμα Μούρων
Το ρόφημα γιαουρτιού είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά,πραγματικά φρούτα και προβιοτικά και περιέχει 14 γραμμάρια πρωτεϊνης ανά μπουκάλι. Τα ροφήματα θα πωλούνται σε συσκευασίες των 10 πλαστικών μπουκαλιών στην τιμή των 2.19 δολαρίων.



Πηγή:www.dairyfoods.com